Pages

{DRAMA} Karma 2011 TV9 (download) -TAMAT- Updated..
Pelakon
Aaron Aziz, Fouziah Gous, Ahmad Tamimi Siregar, Ziela Jalil, Azlee Khairi, Syarifah Aleya, Azizah Mahzan, Hafizuddin Fazil, Julia Ziegler

Sinopsis Penuh
Pertemuan sigkat antara Karmila (23 tahun), seorang pelakon popular & Tan Sri Fahrul Sani (64 tahun), seorang ahli politik telah membuahkan cinta yang tidak boleh dipisahkan. Lantaran itu, Tan Sri Fahrul Sani ingin menghalalkan hubungan mereka dengan menikahi Karmila, meskipu dia mengetahui perkahwinan itu akan menghancurkan hati isterinya pertamanya, Waheeda.

Perempuan mana yang sanggup hidup bermadu? Tidak pernah ada manisnya hidup bermadu ini. Hampir 1 tahun Tan Sri Fahrul memburu cinta Karmila & dia sentiasa bersabar menghadapinya bersama Karmila dan hari ini dia telah berjaya membuktikan kesungguhannya dalam mencintai Karmila. Karmila akhirnya akur dengan kesungguhan & kesabaran Tan Sri lantaran dia begitu yakin bahawa Tan Sri Fahrul benar-benar mencintainya. Meskipun dia terpaksa berdepan dengan cemuhan & kutukan, dia nekad, cinta mereka harus berakhir dengan perkahwinan.

Karmila membuat pengumumam yang menggemparkan seluruh Malaysia bahawa keputusan yang dibuat ini atas dasar cinta bukan kerana harta. Karmila mahu megakhiri kariernya sebagai seorag pelakon. Eizlan, yag selama ini mencintai karmila menuduh Karmila mata duitan & perempuan murahan kerana kononnya mempuyai hubungan dengan Tan Sri tanpa pengetahuannya. Sedangkan hubungan antara Karmila & Tan Sri hanya 3 bula sahaja.

Karmila sengaja mengakuinya supaya Eizlan membencinya. Dia tidak mahu Eizlan kecewa dengan keputusannya. Keluarga Karmila begitu gembira dengan keputusan Karmila kerana meraka juga menyukai Ta Sri Fahrul. Seluruh kampug menghina keluarga Karmila kononnya mereka menjual Karmila, tapi mereka meghadapi dengan tabah demi kbahagiaan Karmila. Karmila tidak mahu berterus terang siapakah bakal suaminya kerana takut ianya akan menjejaskan status Tan Sri, lalu seluruh keluarga Karmila merahsiakan tetang bakal suami Karmila.

Sekumpulan datin termasuklah Waheeda mengutuk artikel pegakuan Karmila itu kononya Karmila artis matarialistik. Mereka berteka-teki siapakah bakal suami Karmila. Eizlan cuba menghalang perkahwinan Karmila, lantas dia bersemuka dengan Waheeda sendiri untuk memberitahu perancangan Karmila & Tan Sri. Waheeda terpukul dengan berita itu da berdepan dengan Tan Sri. Lebih meyedihkan bila Ta Sri mengakui berita itu.
Karma Episod 01 = DOWNLOAD
Karma Episod 02 = DOWNLOAD
Karma Episod 03 = DOWNLOAD
Karma Episod 04 = DOWNLOAD
Karma Episod 05 = DOWNLOAD
Karma Episod 06 = DOWNLOAD
Karma Episod 07 = DOWNLOAD
Karma Episod 08 = DOWNLOAD
Karma Episod 09 = DOWNLOAD
Karma Episod 10 = DOWNLOAD
Karma Episod 11 = DOWNLOAD 
Karma Episod 12 = DOWNLOAD

Karma Episod 13 = DOWNLOAD
Karma Episod 14 (TAMAT)= DOWNLOAD

 credit to : http://kepalabergetar.blogspot.com
               perekacerita.com

0 comments: