Pages

{MOVIE} SONGLAP 2011 (FULL DOWNLOAD) DVDRipBerlatarkan bandar metropolitan Kuala Lumpur, SONGLAP mengikuti kisah dua adik-beradik – AM (Shaheizy Sam) dan AD (Syafie Naswip) yang melibatkan diri dalam sindiket penjualan bayi yang diuruskan oleh seorang wanita bergelar MAMA.
Kehidupan dua adik-beradik ini jauh berbeza AM mengambil kesempatan dengan menggunakan business MAMA sebagai jalan pintas mendapatkan wang untuk kegiatan judinya, sementara AD mengimpikan kehidupan yang lebih baik dengan menyertai pertandingan tarian B-Boy.
AD mula menyedari impiannya mungkin tidak tercapai setelah kehilangan kawan karibnya RAZAK kepada kancah dadah dan melihat dengan matanya sendiri nasib gadis-gadis muda yang dijual kepada sindiket pemerdagangan manusia.
Klik More untuk Download… 

Apabila adik RAZAK, HAWA (Sara Ali), yang sedang hamil terjebak dengan sindiket ini, AD tidak boleh menutup mata kepada situasi ini lagi dan terpaksa berlumba dengan masa untuk menyelamatkan HAWA tanpa menyedari bapa Hawa, PAK DIN juga sedang mencari anaknya yang telah hilang. Akan tetapi, niat baik AD untuk menolong HAWA telah menggoyahkan hubungannya dengan AM, dan pergelutan mereka akhirnya mencecah tebing maut.
Berdepan dengan godaan dan pengkhianatan, dan dihambat samseng ganas di jalanraya, siapakah yang akan menang dalam pertaruhan nyawa antara dua saudara ini?
Genre: Action/Drama
General Release Date: 15 December 2011
Distributor: Grand Brilliance
Cast: Shaheizy Sam,Syafie Naswip,Sara Ali,Omar Abdullah,Rozie Rashid,Normah Damanhuri
Director:Effendee Mazlan
Release Songlap [2011] DVDRip Mkv-KaRL[JWG]
Size: 832 Mb
Quality: DVDRip – Mkv 704 x 433 756kbps, LiNE audio – 192kbps VBR MP3
Runtime: 1 Hour 35 Minutes
Filename: Songlap [2011] DVDRip Mkv-KaRL[JWG]
Subtitle: None
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2127353/

DownLoad Link
FileSonic : http://adf.ly/4Xu8v
UploadStation : http://adf.ly/4XuGJ
FileJungle : http://adf.ly/4XuIZ
Fileserve : http://adf.ly/4XuJY

Credit to: jiwang.org

0 comments: