Pages

{MOVIE} Chantek 2012 (DOWNLOAD) PPVRip


Filem komedi romantik, CHANTEK terbitan Empat Semudra Plantation Sdn. Bhd. ini dibintangI oleh Pierre Andre, Nurul Ekasari, Chew Kin Wah dan Maimon Mutalib dan akan berada di pawagam bermula 16 Februari 2012 akan datang.
AD, seorang bintang filem yang hidupnya mewah dan ceria tetapi menjadi buta setelah dilanggar kereta sejurus terserempak dengan tunangnya yang berlaku curang. Akibat tersangat kecewa, AD memencilkan dirinya di rumah penginapan. Pengurus AD iaitu SAM mengupah CHANTEK, seorang pembantu rumah perempuan dari Indonesia yang terpaksa menyamar sebagai lelaki untuk menenteramkan AD yang masih fobia dengan perempuan. Lama-kelamaan kerana kebaikan AD dan kemesraan mereka berdua, CHANTEK terpaksa mendedahkan rahsianya. Walaupun marah, AD sedia memaafkannya kerana kejujuran CHANTEK membantu memulihkannya dan akhirnya mereka berdua telah jatuh cinta.
Namun hati CHANTEK berubah setelah terjumpa skrip yang mengisahkan tentang percintaan seorang lelaki dengan pembantu rumahnya, dia terasa diperbodohkan dan dipergunakan oleh AD sebagai bahan latihan filemnya.CHANTEK benar-benar terasa dirinya ditipu dan hatinya dipermainkan dan lantas melarikan diri. Akibatnya, AD tidak ketentuan arah dan tidak dapat berlakon semula kerana terkenangkan CHANTEK. Berjayakah AD bertemu dan memenangi hati CHANTEK kembali?


This image has been resized. Click this bar to view the full image.

Genre: Romance Runtime: 90 min
User Rating: N/A
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: English
IMDB: Chantek (2012) – IMDb
shared by hilmi via JIWANG Torrent : Truly Asia BitTorrent Tracker
credits to original coder (Jieazz)

Uploaded.To Download

Depositfile Download

Filefactory Download
http://adf.ly/6M7Jm
 
 P/S:pilih salah satu link je...
 
::jiwang.net::

0 comments: