Pages

{TELEMOVIE} Senyuman Di Kuala Lumpur Astro Prima (2012) SDTV



poster senyuman di kuala lumpur
Sinopsis: Telemovie yang mengisahkan sikap kekampungan seorang lelaki yang bernama berasal dari Kelantan dan ingin mencari kerja di Kuala Lumpur. pula anak orang kaya yang merasakan hidupnya terlalu dikongkong oleh ibunya dan menjadi perbandingan dengan kakak dan abangnya yang sudah berjaya. Saksikan bagaimana berjaya mengubah penampilan dan pemikiran Nazira yang hidup lepas bebas.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x796px.
senyuman di kuala lumpur Download Link:
Uploaded:

Part 1
Part 2
Part 3





p/s : cantum video gune software "hj split"..


::khalstore::

9 comments:

aice said...

mcm mana nak play file sdtv ni?

aice said...

mcm mana nak play file sdtv ni?

aice said...

mcm mana nak play file sdtv ni

Anonymous said...

ya lah...macamana nak play file ini? file sudah di download... nak guna software apa nak main kan nya??????? toloooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ridzuanadnan said...

video dh cantum dh cantum dulu ke..Gune software "hj split" untuk cantum..

cari link pupus said...

Boleh x bagitahu senarai lagu yg ada dalam cerita ni

cari link pupus said...

boleh x senarai kn senarai lagu dalam cerita nih..???

cari link pupus said...

Boleh x bagitahu senarai lagu yg ada dalam cerita ni

FifiEy Fi~sHa said...

macam mnew nak download ni , xpaham la ,, !