Pages

{MOVIE} MAEL LAMBONG 2012 (DOWNLOAD) MKV & MP4

Release Date: Year 2012 | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres: Comedy,Action | Subtitle: None | Size: 350MB Mini Mkv,230MB Rmvb,790MB MP4 
Sinopsis: Mael Lambung (Zizan Razak) merupakan seorang penarik kereta yang cukup dikenali di Kuala Lumpur. Hidupnya mula berubah dan menjadi kelam kabut apabila bertemu dengan Maria (Juliana Evans) yang meminta pertolongan darinya untuk menyelamatkan diri daripada penjahat.
Pelarian mereka untuk menyelamatkan diri membawa Mael dan Maria ke Terengganu yang juga kampung halaman Mael. Rupa-rupanya Mael telah lama meninggalkan negeri kelahirannya ini kerana membawa diri.
Di kampung, Mael kembali bertemu dengan Rozie (Shenthy Feliziana), bekas kekasihnya yang kini telah bergelar tunangan kepada Tiger (Taiyudin Bakar). Konflik mula timbul apabila Tiger tidak menyenangi kepulangan Mael kerana cemburu dengan hubungan yang pernah terjalin di antara Mael dan Rozie sebelum ini.
Penjahat memburu Maria kerana mahukan mikrocip yang mengandungi maklumat tender projek kerajaan itu akhirnya dapat menjejaki mereka di Terengganu. Apakah yang berlaku seterusnya?


MKV FILE (350 MB)

PART1 PART2 

MP4 FILE (Size : 790 MB)PART1 PART2 PART3 PART4 
PART1 PART2 PART3 PART4 


SINGLE LINKSINGLE LINK


::Jieazzmovie::

0 comments: