Pages

{MP3} MAHER ZAIN (FORGIVE ME 2012) WITH MALAY VERSION (BONUS TRACK)DOWNLOAD FULL ALBUM.





192 kbps | 44 khz | MP3

TrackList:
01 – I Love You So
02 – Number One For Me
03 – Mawlaya
04 – My Little Girl
05 – Forgive Me
06 – One Big Family
07 – Assalamu Alayka
08 – Paradise
09 – Masha Allah
10 – Radhitu Billahi Rabba
11 – Freedom
12 – So Soon
13 – Muhammad (pbuh)
14 – Guide Me All The Way
15 – Mawlaya (Arabic Version)
16 – Assalamu Alayka (Arabic Version)
17 – Radhitu Billahi Rabba (Arabic Version)
320kbps 44 kHz | 125MB
Bonus Track:
01. Tuntunku KepadaMu
02. Ku MilikMu

Download Link:

p/s : pilih salah satu link sahaja..

   Lirik Lagu Dalam Album Forgive Me




::ghoster-tv:: ::sufia@jiwang::

13 comments:

Anonymous said...

Ku milikmu dan Tuntutan kepadamu ada x?
boleh bagi link.. :)

ridzuanadnan said...

mm..tu la pasal admin pon tgh carik lagi 2 lagu tu..merate tempat dh carik..blom de sape2 lg yg share link untuk lagu tu..tp jgn risau kalau dh jumpe nanti admin akan post terus..tp kene sentise follow website ni k...

Anonymous said...

Link kamu ni dah x leh pakai lg..
Ni link baru :
http://www.4shared.com/get/BMDIWNgO/Album_Forgive_Me_by_Maher_Zain.html

ridzuanadnan said...

terima kasih pada yg igatkan...

clauniessnies said...

password please???

clauniessnies said...
This comment has been removed by the author.
ridzuanadnan said...

sila download menngunakan mediafire..link tu x de password...terima kasih sbb ingatkan...

Anonymous said...

kat sini ada kot..cube cek

http://www.zimbio.com/Microsoft+Office+2007/articles/MwIJbgpTN8s/Download+Mp3+Maher+Zain+Forgive+Full+Album

Anonymous said...

err...lagu forgive me tu dalam pitch y betul tak...maksudnya suara maher zain tu tak jadi besar sbb mostly y sy jumpa lagu tu pitch dia tak betul sikit.

ridzuanadnan said...

lagu forgive me yg ni pon same je..die punye suare pon lain mcm je sy dgr..

Hanz Haniz said...

aah...lgu fagive me tu die cam di ''slow'' kn...spatutnye laju skit...tu setahu sy..sbab kat tmpat kje sy ni depa psang 1 cd..ari2 dengar..lain skit la..

Anonymous said...

yang ini link vocal only lagu dia forgive me lagik sedap dari versi biasa

http://www.mediafire.com/?nzkfoucthyfky51

Anonymous said...

yang ni version yang dicarik
ini ada kelainan dari version yang biasa

http://www.mediafire.com/?nzkfoucthyfky51