Pages

{TALK SHOW} BILIK 7 NTV7 2012 (DOWNLOAD) Updated.. Ep 7

Program Bilik 7 mendedahkan pengakuan jujur artis dalam menjawab sesuatu isu yang berkaitan.
Sebanyak 13 selebriti yang bakal dipaparkan dalam program tersebut. Bilik 7 yang bersiaran sebanyak 13 episod itu akan mula ditayangkan pada 5 April depan pada setiap Khamis bermula pukul 9 malam di ntv7.
Menurut pelakon kontroversi Zarina Anjoulie yang terlibat, dia tidak melihat konsep program itu sebagai sesuatu yang mengaibkan golongan artis, sebaliknya ia adalah ruang terbaik untuk membuat pendedahan daripada mulut artis itu sendiri."Ia bukan membuka pekung atau memburukkan nama artis. Bagi saya, Bilik 7 memberikan pengalaman dan peluang yang baik kepada artis untuk meluahkan sesuatu kebenaran terhadap kontroversi yang tercetus."Saya melihat program ini sebagai platform yang telus dan berani buat artis mendedahkan kebenaran bagi sesuatu kontroversi itu daripada mulut kami secara rela dan ikhlas," katanya.
Dalam pada itu, penerbitnya Engku Azmin Engku Zaini berkata program tersebut mampu menarik minat dan tumpuan penonton kerana kelainan pada konsep dan paparannya."Kami bukan mahu mengambil kesempatan daripada golongan artis dengan menjadikan kontroversi mereka untuk tarik penonton.
"Sebaliknya, Bilik 7 wajar dilihat sebagai pengajaran dan mesej kepada penonton daripada kisah atau kesilapan yang didedahkan oleh artis itu sendiri," katanya.Selain Zarina, 12 lagi selebriti yang bakal berkongsi pendedahan mereka bersama hos Richie Rachman adalah Azwan Ali, Radhi OAG, Lisdawati, Raja Azmi, Pian (Cecupak), Johan Asa'ri, Melia Aimiellia, Mawi, Natasha Hudson, Ayu Damit dan Gambit Saifullah.Episod 01 - 05 Apr | Azwan Ali
Episod 02 - 12 Apr | Zarina Anjoulie
Episod 03 - 19 Apr | Radhi OAG
Episod 04 - 26 Apr | Lisdawati
Episod 05 - 03 Mei | Melia Aimiellia DOWNLOAD
Episod 06 - 10 mei Johan Ashaari  DOWNLOAD
Episod 07 - 17 Mei | Abby Abadi  DOWNLOAD::kepalabergetar::

0 comments: