Pages

{MOVIE} HOORE! HOORE! 2012 (DOWNLOAD) DVDRip

Seorang wanita bertubuh besar Nurul Aiman yang mempunyai tubuh yang agak gempal dan tidak terlalu cantik, bendul tapi berhati baik. Namun begitu, cirri-ciri kewanitaan tetap ada seperti gadis-gadis yang lain. Aiman mempunyai 2 orang sahabat baik Lana dan Azadan, mereka adalah rakan sekampung dan satu sekolah. Hubungan mereka erat dan mesra. Ibunya bernama Lia, dan ayahnya bernama Hairil. Nenek Aiman bernama Nenda Zaimah dan tinggal tinggal bersama mereka.
Di sekolah Aiman mempunyai seorang kawan bernama Johari, seorang yang tampan dan segak. Dalam diam Johari menyukai Aiman. Dalam pada itu, Lana dan seorang rakan sekolah yang lawa dan popular bernama Rita juga sangat meminati Johari. Rita seorang gadis yang ego dan sentiasa cari pasal dengan Aiman. Ayah Johari pula ialah seorang Ustaz iaitu Cikgu Murshid.
Genre: Drama Musical
General Release Date: 34 May 2012
Distributor: Excellent Pictures Sdn Bhd
Cast: Akim, kilafairy, Nurfarah Nazirah, Harun Salim Bachik , Adibah Noor, Sahronozam Noor, Aznil hj Nawawi, Fauziah Nawi, Nur Shazwana, Afi Faris, Shahila Shariff, Syafiqah Md. Jemey, Mohamad Nabil, Mohd Faiz
Director:Saw Teong Hin
Release Hoore!.Hoore!.[2012].DVDRip.480.AC3.Mkv-KaRL[JWG]
Size: 883mb
Quality: Hoore!.Hoore!.[2012].DVDRip.480.AC3.Mkv-KaRL[JWG]
Runtime: 1 Hour 33 Minutes
Filename: Hoore!.Hoore!.[2012].DVDRip.480.AC3.Mkv-KaRL[JWG]
Subtitle: Malay
IMDB: none yet
Download Link


or
or 
or
or

::teamhanna:: ::karl.jiwang::

0 comments: