Pages

{TALK SHOW} JANGAN TIDUR LAGI TV3 2012 (DOWNLOAD) Updated..

Program selama satu jam ini akan membincangkan pelbagai topik dalam suasana santai tetapi menghiburkan. Program ini menyajikan suasana sungguh ceria, menyeronokkan dan lebih bertenaga. Selain itu, ia juga adalah hiburan ringan yang turut menyelitkan unsur lucu, lawak jenaka dan usik-mengusik antara pengacara, tetamu dan penonton di studio.

Setiap episod disiarkan mengundang beberapa selebriti setiap minggu bagi memberi peluang kepada mereka meluahkan pendapat dan pandangan atas topik dan isu diutarakan pengacara. Ia juga adalah ruang mereka mempromosikan apa saja berkaitan diri serta kerjaya mereka. Tidak ketinggalan, mereka juga akan ditanya mengenai kehidupan peribadi mereka.

Turut diselitkan dalam program ini adalah topik atau pemerhatian pengacara berkenaan isu semasa, acara atau majlis besar, selain fakta menarik dunia. Pengacara juga akan berinteraksi dengan tetamu undangan dan juga penonton di studio bertanya mengenai pendapat mereka berkaitan topik dibincangkan dan semuanya ini turut disokong visual, keratan akhbar dan juga gambar. Pada akhir rancangan, pengacara akan menjemput penyanyi untuk membuat persembahan.


Episod 7 :  Mediafire    (Hijrah : Nazrie Raihan, Irwan Shah, Diana Amir)        
Episod 6 :  Mediafire  (Dunia fesyen : M. Daud Kilau, Mus May, Aleeza Kassim,             Richie Rachman)         
Episod 05 - 22 Apr | HotF | MedF - Zain Saidin, Izara Aishah, Kilafairy
Episod 04 - 15 Apr - Adira, Norman Hakim
Episod 03 - 01 Apr - Juara OIAM (Tomok, Ayu)
Episod 02 - 19 Feb | HotF | MedF
Episod 01 - 12 Feb | HotF | MedF

::kepalabergetar::

0 comments: