Pages

Hangout@Pavi..

Hari ni adalh kls petame  untuk sem ni..so biasenye kalau kls yg mle2 ni x bnyk blaja lg..just into dr lecture je..Sepatotnye kls mle kol 10 then abes kol 1..intro pnye psl kls start ko 10 stgh then abes kol 12..pnt gak la ak dgr lect dr jorden ni citer pnglm udop die..tp pngjrn ttp kene amk gak tau..abes je kls ade plak plan pngjut..mle2 suzie ajk miera je gi pavi kbtln ak pon free gak mse uh..so join r..mkn dlu then gerak gi pavi..sepatotnye pejlnn bjlnn kaki gi pavi ak rse pnt 1 km kot..sembng pnye psl x rse ape pon..

 Dekorasi sempena tahun baru china..

Mls la nk citer bnyk2..borink plak kn korng nk bace..tengok je la gmba yg ak upload ni..lokasi hiasn2 sume ni sume kt lobi @ pintu masok pavi..smart gak kn..


                                    Rase cam kat korea la pulak...hahah;;


Sbnynye ktorng dtng ni just nk wt photoshoot je..kalau nk tengok gmba yg bnyk ktorng shoot klik kt SINI je..




                                   "Pavilion waterfall"..name ni ak sndri yg reka..


 X la besak sgt pavi ni..tp cam nk tecabot je kaki ak ni..mane x nye kalau setiap sudut kt pavi tu semue ko nk shoot..hahaha..ok la tu..


                                      Jgn lupe tahun ni tahun 'arnab' tau..




                                                     Just possing..
Bwh ni gamba yg last..


                                  Yang ni "pavi+lion" nme die..lain tau bnyi nye..
                                       yg ni pon ak reka gak nme die..sdp3..

Blek je dr pavi td ak teros je tido..pnt gile..sdngkn kt pavi pon ak da tetido..kt umh td lg la nyenyak..hahaha...
Nseb bek la kali ni ak bejalan bwk orng yg de camre kalau x msti x de bhn pnye..


p/s:jgn lupe tnggalkn komen..

1 comments:

Rienz said...

Weh...kuar jln2 pwon x ajak korag an?amboiii!